Vrijwilligersavond donderdag 22 juni

Vrijwilligersavond donderdag 22 juni

Samen maken wij de Spijker en Spelweek 2023!

Donderdag 22 juni om 19:00 uur is er een open inloop voor vrijwilligers om mee te denken over de Spijker en Spelweek van 2023! Het thema is middeleeuwen! De Spijker en Spelweek is dit jaar van 28 augustus t/m 1 september. Wil je meedoen als vrijwilliger, kom dan 22 juni langs! Onder het genot van een kopje koffie/ thee en wat lekkers kunnen we samen brainstormen over welke activiteiten we allemaal kunnen gaan doen in die week die ook binnen het thema passen!
Deze editie is zelfs een beetje speciaal. Dit jaar organiseren wij de Spijker en Spelweek voor de 15de keer! Samen maken wij de Spijker en Spelweek! Kom dus langs en versterk ons team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *